Engasjer deg for retten til mat! Vi søker praktikant!

En verden uten sult
Tilstrekkelig mat er en menneskerett! FIAN jobber for en verden der alle har bærekraftig tilgang til næringsrik mat og rent drikkevann. Vi ønsker å bekjempe diskriminering som hindrer mennesker i å realisere rettighetene sine. FIAN Norge jobber på flere fronter for å bekjempe sult. Vi har derfor behov for en organisasjon med bred fagkompetanse og stort engasjement.

Vi trenger ditt engasjement og din kompetanse!
Ønsker du relevant organisasjonserfaring og samtidig bidra til å bekjempe fattigdom og sult? FIAN Norge søker ny praktikant. Hos oss finnes muligheter for spennende arbeidsoppgaver som gir både faglig og personlig utbytte. Stillingen er ulønnet, og går over 3 måneder, høsten 2015.

FIAN er en internasjonal menneskerettighetsorganisasjon
Blant annet jobber FIAN Norge med:
   -Politisk påvirkning i Norge, India og Nepal
   -Prosjektarbeid i India og Nepal
   -Informasjonsarbeid for å øke kunnskap om menneskerettigheter i Norge, inkludert tilstede-
    værelse på relevante arrangementer, i sosiale medier og i dagspressen
   -Kampanjearbeid
   -Samarbeid med andre sivilsamfunnsorganisasjoner

Som praktikant i FIAN Norge vil du få innsyn i og erfaring med daglig drift av en frivillig organisasjon. Vi ser etter en allsidig person som kan bistå daglig leder og informasjonsansvarlig i ulike typer oppgaver, både praktisk og administrativt. Du vil få intern opplæring på relevante fagområder og tema, samt mulighet til å jobbe målrettet med viktige saker og arrangementer.

Tiltenkt arbeidstid er dagtid, 2-4 dager/uke. Noe kveldsarbeid i forbindelse med møter og arrangementer må også påregnes.  Vi holder til i et meget hyggelig kontorfellesskap i Frivillighetshuset på Tøyen.

Søknadsfrist: snarest
Send en søknad med cv til post@fian.no. Vi ser frem til å høre fra deg!