HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Jeg har bursdag i dag! Og i år vil jeg ha flott bursdagsgave fra alle jeg kjenner!

Det er ikke lett å finne på noe å ønske seg når man har nesten alt fra før. Jeg vil derfor ønske meg en gave til noen andre enn meg selv.

Jeg sitter i styret til FIAN Norge, og er med fordi organisasjonen jobber for en av de mest grunnleggende menneskerettighetene vi har: retten til mat. Det at 800 millioner mennesker ikke får denne retten oppfylt er urettferdig. FIAN jobber tett på disse menneskene. Vi hjelper til med å opplyse om hvilke rettigheter de har og støtter dem i å få rettighetene sine oppfylt. Det arbeidet er jeg stolt av!

Gi meg en bursdagsgave, så vi kan fortsette å bekjempe sult! Pengene går uavkortet til FIANs prosjekter i India og Nepal.

 

Bursdagshilsen fra Mia

 

Ønsker du å bidra med å kjøre din egen “Happy birthday! –to me”- kampanje til inntekt for FIAN, kontakt daglig leder på lovise.ribe@fian.no eller på tlf 47 26 69 78.